0

Ohnut - Buffer Ringen - Set van 4

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Deze zeer zachte en rekbare ringen kunnen gebruikt worden als buffer tussen de lichamen van beide partners of tussen het lichaam en de basis van een toy. Op deze manier kun je eenvoudig de penetratiediepte bepalen. De ringen kunnen rond de penis of een dildo/vibrator worden geplaatst. Ook zijn ze te combineren met condooms: plaats eerst de condoom over de penis, vervolgens breng je wat glijmiddel op de top en als laatste schuif je het gewenste aantal ringen over de penis. 

De 4 ringen bij elkaar hebben een hoogte van 7.5 cm en ze zijn rekbaar tot een breedte van 20 cm. Reinig de ringen na gebruik met water en toycleaner of milde zeep.

Afmetingen:
Buitendiameter: 5 cm.
Grootste binnendiameter: 2,7 cm.
Kleinste binnendiameter: 1,7 cm.

Het materiaal bestaat uit een polymeermix: deze is vrij van BPA en weekmakers (ftalaten). Groot voordeel van dit materiaal is dat je het met  glijmiddel op waterbasis of op siliconenbasis kunt gebruiken.

Alternatieven die wij aanraden
-
+