0

Fat Boy Extender Sport - Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De waanzinnig rekbare Fat Boy Cock Sheath Extender is perfect voor jou om een extra dimensie toe te voegen aan jouw seksleven. De penis extender past door de goede pasvorm perfect om jouw penis en maakt hem echt enorm! De extender is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, en blijft goed op zijn plaats door de opening voor jouw ballen.

Zin in een solo-act? De Fat Boy Cock Sheath Extender is door zijn zachte stimulerende noppen en ribbels aan de binnenkant ook een grote stroker. Giet wat van je favoriete glijmiddel aan de binnenkant en je komt klaar zoals je nog nooit hebt gevoeld.

De Fat Boy is niet zo moeilijk als zijn concurrenten op de markt. De extender is gemaakt van SilaSkin. Dit is een perfecte mis van siliconen en TPR met een enorme rekbaarheid en een superzacht gevoel. Dit maakt deze Fat Boy Extender het meest populaire seksspeeltje!

De binnenmaat van 14 centimeter is speciaal ontworpen voor een goede pasvorm en een perfecte grootte voor de penetratie. Voor alle jongens die iets meer ruimte nodig hebben is er de originele Fat Boy Cock Extender!

Let op: dit is geen anticonceptiemiddel of een vervanging van een condoom. De Fat Boy Sport is veilig te gebruiken met alle soorten glijmiddelen. Na gebruik grondig wassen met milde zeep en water. Perfect Fit producten zijn bedoeld als volwassen speelgoed. Ze zijn niet bedoeld voor medisch gebruik en zijn niet klinisch getest. Gebruik is geheel voor eigen risico. Dit product is niet compatibel met latex producten.

Lengte small: 12,5 centimeter
Lengte medium: 16,5 centimeter

Alternatieven die wij aanraden
-
+